CAIRNS GRAFSTEENONDERHOUD 

Voor alle werkzaamheden aan grafmonumenten en grafbedekking

Cairns Grafsteenonderhoud is een groot voorstander van het “Pay it Forward” principe. Elkaar helpen en ondersteunen vinden wij een vanzelfsprekende zaak. Om die reden vindt u op deze pagina een aantal links van ondernemers die, ieder op zijn of haar eigen unieke wijze, net als wij hard bezig zijn om een klein bouwsteentje te zijn in uw rouwproces. Neem eens een kijkje op een van de websites en laat u verrassen!


Nalatenschap coördinatie of huishoudboekje begeleiding voor ouderen

Als eigenaar van Senioren Vangnet, is Carol Watson uw deskundige en persoonlijke vangnet voor wie op leeftijd is en zaken als het ordenen van de administratie of het doen van belastingaangiften een hele opgave vindt. Daarnaast kan zij tevens uw steun en toeverlaat zijn bij het scheppen van orde in de chaos die ontstaat na een overlijden.Van het ordenen van de administratie, tot hulp bij het uitzoeken van zaken waar u na een overlijden geen raad mee weet of nog niet aan toe bent.

Interesse? Neem een kijkje op de een van de sites van Carol Watson: www.persoonlijkmemorandum.nl of www.seniorenvangnet.nl

Een herinnering aan uw dierbare.

Laeti Roos maakt op aanvraag herinneringsstenen voor in huis met een tastbaar aandenken aan uw dierbare. Bijvoorbeeld voor een overleden geliefd persoon, maar ook voor uw overleden huisdier. Op die manier behoudt u een tastbare herinnering die wezenlijk bij kan dragen in de verwerking van het verdriet.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Laeti Roos: www.lgroosartproducts.com

Afscheidsfotografie of een herinneringsportret


Een huwelijk of een geboorte fotograferen vinden we heel normaal. Blije mooie momenten waar we graag nog eens naar kijken. Maar een afscheid vastleggen vinden we niet gebruikelijk, terwijl veel nabestaanden het prettig vinden om een tastbare herinnering te hebben aan de uitvaart.  

Ook blijkt tijdens het regelen van het afscheid vaak dat er geen mooi portret van de overledene beschikbaar is. Frouke Ringenoldus is afscheidsfotograaf en kan voor u een gedenkwaardige reportage of herinneringsportret maken.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Frouke Ringenoldus: www.keepmemoriesalive.nl

 Memories to keep® maakt herdenkingsurnen uit hout en/of materialen met een natuurlijke oorsprong.

De missie van Harm Rietveld is om mensen met zijn producten, emotionele ondersteuning te bieden na verlies of afscheid.
Zijn prachtige LittleWood© mini urns waarin je as of een ander aandenken kan bewaren, nodigen uit tot vasthouden, aanraken en  koesteren en bieden zo letterlijk en figuurlijk houvast na het overlijden van uw dierbare.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Harm Rietveld: www.memoriestokeep.nl 

De app die digitaal uw uitvaartwensen vastlegt.

Het regelen van een uitvaart kan een hoop ellende veroorzaken voor uw familie en nabestaanden. Wanneer een dierbare plotseling overlijdt, is het regelen van praktische zaken het laatste waar u aan wilt denken. Stervensdruk is de applicatie waar u uw uitvaartwensen vastlegt. Gemakkelijk en snel te vinden voor uw dierbaren. Wat u hebt vastgelegd kan door de door u aangewezen contactpersoon als PDF worden gedownload in de applicatie.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Stervensdruk.nl


E-mailen
Bellen
Info