CAIRNS GRAFSTEENONDERHOUD  

Voor alle werkzaamheden aan grafmonumenten en grafbedekking.

Cairns Grafsteenonderhoud is een groot voorstander van het “Pay it Forward” principe. Elkaar helpen en ondersteunen vinden wij een vanzelfsprekende zaak. Om die reden vindt u op deze pagina een aantal links van ondernemers die, ieder op zijn of haar eigen unieke wijze, net als wij hard bezig zijn om een klein bouwsteentje te zijn in uw rouwproces. Neem eens een kijkje op een van de websites en laat u verrassen!

Uitvaartzorg met bezieling

Anja van Heeswijk is een uitvaartondernemer met meer dan hart voor haar klanten. Als geen ander neemt zij de tijd om nabestaanden door de woelige periode na een overlijden te loodsen. Zij haalt als mensenmens alles uit de kast om op een mooie manier en met aandacht voor alle persoonlijke wensen, nabestaanden naar het afscheid van een geliefde overledene te leiden. Voor warme en betrokken zorg omtrent een uitvaart is zij absoluut de juiste persoon voor u. Niet voor niets eindigde zij in 2020 in de top 5 van Uitvaartscore.nl!

Daarnaast is Anja zeer maatschappelijk betrokken en organiseert zij regelmatig bijzondere wandelingen of evenementen waarbij diverse zaken rondom de dood en uitvaartzorg aan de orde komen.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Anja van Heeswijk:   www.anjavanheeswijkuitvaartzorg.nl/

Ceremonies in liefde en verbinding

Elly is een bijzondere verbinder die door te luisteren naar uw wensen, ceremonies rondom bijzondere gebeurtenissen tot een krachtig ritueel samensmelt. Als BABS maakt zij van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven, als priesteres verbindt zij u in liefde tijdens rituelen zoals handvasten of levensfasen, als Rouwvrouw verleent zij in samenspraak met de nabestaanden op een liefdevolle en passende wijze rituele zorg aan de stervende. Ook kan zij u bijstaan in het doormaken van uw rouwproces.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Elly:  paganblessings.nl

Afscheidsfotografie of een herinneringsportret

Een huwelijk of een geboorte fotograferen vinden we heel normaal. Blije mooie momenten waar we graag nog eens naar kijken. Maar een afscheid vastleggen vinden we niet gebruikelijk, terwijl veel nabestaanden het prettig vinden om een tastbare herinnering te hebben aan de uitvaart.  

Ook blijkt tijdens het regelen van het afscheid vaak dat er geen mooi portret van de overledene beschikbaar is. Frouke Ringenoldus is afscheidsfotograaf en kan voor u een gedenkwaardige reportage of herinneringsportret maken.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Frouke Ringenoldus: www.keepmemoriesalive.nl

Memories to keep® maakt herdenkingsurnen uit hout en/of materialen met een natuurlijke oorsprong.

De missie van Harm Rietveld is om mensen met zijn producten, emotionele ondersteuning te bieden na verlies of afscheid.
Zijn prachtige LittleWood© mini urns waarin je as of een ander aandenken kan bewaren, nodigen uit tot vasthouden, aanraken en  koesteren en bieden zo letterlijk en figuurlijk houvast na het overlijden van uw dierbare.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Harm Rietveld: www.memoriestokeep.nl 


   


E-mailen
Bellen
Info